III. Sivas Otoloji Toplantısı

Değerli meslektaşlarımız,

 

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Anabilim Dalı’nın ev sahipliğinde 6 Eylül 2019 tarihinde Sivas’da düzenlenecek olan  ‘III. Sivas Otoloji Toplantı’’sında sizlerle birlikte olmanın heyecanı içerisindeyiz.

 

Bu yıl gerçekleşecek olan üçüncü toplantımız da daha önceki yıllarda gerçekleştirdiğimiz ilk iki toplantımızda olduğu gibi alanlarında son derece başarılı değerli hocalarımızın katkısı ile yine zengin bir bilimsel içeriğe  sahiptir. Otoloji konusunda deneyimli eğiticilerin literatürde yer alan güncel yeniliklerin yanı sıra tecrübelerini de meslektaşlarımız ile paylaşmalarının bölgemizde yaşayan hem akademik hem de uzman hekimlere önceki yıllarda sağladığı katkılara yenilerini ekleyebilmesinde katkımızın olması en büyük arzumuzdur.

 

Genç ve dinamik kadrosuyla Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Anabilim Dalı adına güzel bir sonbahar gününde üçüncüsünü gerçekleştireceğimiz toplantımızın tüm katılımcılara faydalı olacağını umut ediyor ve sizleri Sivas’da ağırlamaktan mutluluk duyacağımızı ifade etmek istiyoruz.

 

6 Eylül 2019 tarihinde Sivas’ta buluşmak üzere sevgi ve saygılarımızı sunarız.


 

İLETİŞİM:
Doç. Dr. Kasım Durmuş
Gsm: 05057706688
Email: [email protected]