Prof. Dr. Şinasi Yalçın’ın Teşekkür Mesajı

Değerli Dostlarım,                                                                                               

 

Elazığ’da 16-18 Eylül 2021 tarihinde onuruma düzenlenen 37. Fırat Dicle Havzası KBB-BBC Sempozyumu ve bu sempozyum içerisinde organize edilen emeklilik törenime ülkemizin içinde bulunduğu çok zor pandemi koşullarına rağmen bizzat katılarak bizleri çok mutlu ettiniz. Bugüne kadar her zaman yanımızda olduğunuzu daha önceki toplantılarda da zaten göstermiş, bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmamıştınız. Tüm dostlarıma, 37. Fırat-Dicle Havzası KBB ve BBC Sempozyumuna vermiş oldukları değerli bilimsel katkılarından dolayı ayrıca teşekkür ederim.

 

Bu özel günümde bizzat Elazığ’a gelerek ya da yanımda olmak isteyip ancak birçok nedenle bir arada olamadığımız bu nedenle telefon, e-posta veya mesajlarla güzel dilek ve temennileri ile bana manevi destek olan tüm dostlarıma teşekkür ederim. 

 

Bu sempozyumun ve emeklilik törenimin düzenlenmesinde çok büyük emekleri olan Fırat-Dicle Havzası KBB-BBC Derneği Yönetim Kurulu üyelerine, sempozyum düzenleme komitesi üyelerine, Türk KBB ve BBCD, ONODER başta olmak üzere çok sayıda ulusal ve yöresel dernek Başkan ve Yönetim Kurullarına, Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi KBB Anabilim Dalı ile Fethi Sekin Şehir Hastanesi KBB Kliniği’nin tüm akademik ve idari personeline bana vermiş oldukları yakın destek ve dostluk için teşekkür eder en derin sevgi ve saygılarımı sunarım.

 

Prof. Dr. Şinasi Yalçın