KBB Yeterlik Belgesi Yenileme Duyurusu

Yeterlik Kurulunun Sayın Üyeleri,

Yeterlik Kurulumuz 2005 yılından beri belirtilen şartları karşılayan meslektaşlarımıza yeterlik belgesi vermekte ve süresi dolan belgeler de belge sahiplerinin müracaatı ve istenen şartları yerine getirmeleri halinde yenilenmektedir. Derneğimiz yeterlik belgesi olmasını son derece önemsemektedir. Öyle ki bu konuda Dernek Yönetim Kurulumuz önemli bir tavsiye kararı da (yapılacak ulusal kongrelerde konuşmacı olacaklardan yeterlik belgesi olması şartının aranması) almıştır.

Bu nedenle yeterlik yürütme kurulu olarak tüm üyelerimizin belgelerinin sonlanma tarihleri tarafımızdan gözden geçirilmiş ve süresi dolan ancak belgelerini yenilemeyen üyelerimize belgelerini yenilemeleri için tarafımızdan mektup gönderilmiştir.

Bu mektuplardan sonra pek çok geri dönüşte yeterlik kurulu sayfasında bulunan yeterlik belgesi yenileme linkinde bazı sorunlar olduğu tarafımıza bildirilmiştir. Bazı üyelerimizin de kaydı olmadığı anlaşılmıştır. İlgili linke giriş yaparken sorun yaşayan üyelerimiz bu sorunlarını Türk KBB ve BBC Derneği Sekreteryasına (0530 265 30 00) bildirmeleri halinde sorunları en kısa sürede çözülecektir.

Belgelerini yenilemek üzere linke giriş yapan üyelerimizin gerekli kısımları doldurduktan sonra çıktı almaları ve bu çıktıda istenen ekleri de ekleyerek bu belgeleri dernek adresimize (Çobançeşme Sanayi Cad. No:11 Nish İstanbul A Blok Daire:8) göndermeleri gerekmektedir. Bu belgeler elimize ulaştığında tarafımızdan değerlendirilecek ve şartları sağlayan üyelerimizin belgeleri yenilenerek adreslerine gönderilecektir.

Belgelerini yenilemeyen üyelerimizin en kısa sürede müracaat ederek belgelerini yenilemelerini ümit eder, saygılar sunarım.

 

 

Prof. Dr. İrfan KAYGUSUZ
Türk KBB ve BBC Yeterlik Yürütme Kurulu Başkanı