Faceminima Online Kongresi

Sevgili meslektaşlarımız,


Ocak 2021 tarihinde Online Tüm Yüz Gençleştirme Kongresi'ni gerçekleştirdik. Medikal estetik alanında minimal invaziv uygulamaların hepsini kapsayan bu online kongre, medikal estetik ile ilgilenen her branştan hekimi bilimsel bir organizasyonla birleştirdi. Pandemiden hemen önce gerçekleştirdiğimiz Faceminima 2020 toplantısı fiziki şartlarda gerçekleştirdiğimiz son estetik kongresi idi. Daha önceki yıllarda da yapılan ve her yıl klasikleşen Faceminima toplantılarında cerrahi olmayan minimal invaziv uygulamalar tüm detaylarıyla tartışılıyor.
Meslektaşlarımızın ilgi ve övgülerini alan bu iki bilimsel olayı "FACEMİNİMA ONLİNE" kongresi ile birleştirmeye karar verdik. 20-23 Ocak 2022 tarihleri arasında, sanal olarak gerçekleşitirilecek olan bu bilimsel şölende yüzde toksin uygulamalarından dermal dolgu işlemlerine, detaylı enjeksiyon anatomisi temellerinden ileri tekniklere kadar, cerrahi içermeyen tüm gençleştirme işlemlerini en ince detayları ile, alanında uzman hekimlerle beraber aktarmayı planlıyoruz.
Medikal estetik ile ilgilenen tüm hekimlerimizi "FACEMİNİMA ONLİNE" sanal kongresine davet etmekten büyük onur duyuyoruz.


Kongre Başkanları:
Prof. Dr. Gökçe ÖZEL - Prof. Dr. Taşkın YÜCEL - Doç. Dr. Tevfik SÖZEN