Avrupa KBB-BBC Board Sınavı 2019 Sözlü Sınav Bölümü Cumartesi Günü Viyana’da Yapıldı

Avrupa ve dünyanın değişik bölgelerinden 100 kayıtlı adayın olduğu sınav her sene Kasım ayının ikinci haftasonuda olduğu gibi bu sene de 9 Kasım Cumartesi günü Avusturya’nın Viyana şehrinde yapıldı. 80 in üzerinde juri üyesinin tüm gün boyunca yaptığı sınavda ülkemizi Yönetim kurulu üyesi ve Rinoloji seksiyonu sorumlusu Prof Dr Cem Meço haricinde, Prof Dr Onur Çelik, Prof Dr Fazıl Necdet Ardıç, Prof Dr Ahmet Ömer İkiz, Prof Dr Ayşenur Meriç Hafiz, Prof. Dr. Sinan Atmaca Prof Dr Günter Hafız ve Op Dr Ozan Gökler temsil ettiler. 

Önümüzdeki yıl yazılı sınav 6 Haziran 2020’de aynı anda Heidelberg ve İstanbul’da yapılacak olup, sözlü sınav ise 7 Kasım 2020 Cumartesi günü yine Viyana’da gerçekleştirilecektir. 

Başarılı adaylara prestijli ek bir sertifikasyon ile Avrupa Fellow’luk unvanı yanında Avrupa KBB Konfederasyonu Fellowship Eğitimi burslarına başvuru hakkı yolunu açan bu sınava meslektaşlarımızın yoğun ilgisinin desteklenmesi kendilerine bireysel imkanlar yaratmanın ötesinde ülkemizi de Avrupa da daha da prestijli bir noktada tutacaktır.