Asistan Okulu 24-25 Ağustos 2019’da ki Eğitim Başvuruları Başladı..

Sayın Hocam, Değerli Meslektaşım,

Türk Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Derneği bünyesinde aşağıda belirtilen tarihlerde, İstanbul’da Asistan Okulu kadavra diseksiyon kursu yapılacaktır:

24-25 Ağustos 2019

Kurs kapsamında 20 asistana deneyimli eğitmenlerin gözetiminde temporal kemik ve endoskopik sinüs cerrahisine yönelik cerrahi anatomi eğitimi ve taze donmuş kadavra diseksiyon imkânı sağlanacaktır. Kurs öncesi katılımcılara diseksiyon kılavuzları, eğitim videoları ve diğer eğitsel materyal sağlanacaktır. Toplam 10 istasyonda 10 kadavra kafası üzerinde, her iki kursiyerden bir takım oluşturarak her asistana bir temporal kemik ve bir etmoid kemik diseksiyonu yapma imkânı verilmektedir.  Kursa katılmak için klinik bölüm başkanı veya eğitim sorumlusunun belirlediği 3. yıl ve üzeri asistan arkadaşlarımızın web sitemizde asistan okulunda yer alan formu, özellikle iletişim bilgileri ve tercih edilen dönemleri doğru girmeye özen göstererek doldurması, klinik bölüm başkanı veya eğitim sorumlusuna imzalatıp dernek merkezine hem posta hem de elektronik ortamda EN GEÇ 9 AĞUSTOS 2019 tarihine kadar yollaması gerekmektedir. Yerleştirmede asistan arkadaşların kıdemi, katıldığı bölge ve daha önce kadavra eğitimi alıp almamasına göre sıralama yapılacak, başvurunun yoğun olması halinde sıralamaya giremeyen arkadaşlarımıza sonraki kurslarda öncelik tanınacaktır.

Kurslarda kesintisiz devamlılık, teknik donanıma yüksek özen gösterilmesi ve vücutlarını bağışlamış insanlara hak ettikleri saygının gösterilmesi değişmez kurallardır.

Saygılarımızla,

Prof. Dr. Suat Turgut   

Prof. Dr. M. Kürşat Gökcan

 

Başvuru Formu için Tıklayın...