Güncel Haberler
34. Türk ulusal Kulak Burun Buğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Web sitesi yayına girmiştir
20 Ocak 2011


Kongre Organizasyon Sekreterliği :
K2 Kongre ve Etkinlik Hizmetleri
Adres:
Koşuyolu Mahallesi Ali Nazime Sokak No:45 Koşuyolu 34718 Kadıköy / İstanbul
Tel: +90 (216) 428 95 51
Faks: +90 (216) 428 95 91
E-posta: [email protected]
Web: www.k2-events.com

 

GENEL BİLGİLER

Kongre Tarihi ve Yeri
34. Türk Ulusal Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Kongresi, 10-14 Ekim 2012 tarihleri arasında Antalya'da, Rixos Sungate Otel'de gerçekleştirilecektir.

Kongre Merkezi
Rixos Sungate Otel
Çifteçeşmeler Mevkii, 1.Beldibi Antalya
Tel : +90 (242) 824 0000
Faks : +90 (242) 824 0114
www.rixos.com

Kongrenin Dili

Kongrenin dili Türkçe'dir. Kongre süresince çeşitli salonlarda program doğrultusunda Türkçe'den İngilizce'ye, İngilizce'den Türkçe ye simultane çeviri yapılacaktır.

Kayıt ve Danışma
Kayıt ve danışma masaları Rixos Sungate Otel'de 10 Ekim 2012 Çarşamba günü saat 07.00'de açılacak ve tüm kongre süresince 07:00 - 19:00 saatleri arasında açık olacaktır.

Yaka Kartı
Tüm katılımcı ve refakatçilerin toplantı merkezine girişte, bilimsel oturumlar esnasında sergi alanlarında, poster alanlarında ve diğer sosyal programlarda yaka kartlarını takmaları toplantının sağlıklı yürüyebilmesi ve güvenliği açısından gereklidir.

Türk Tabipler Birliği Sürekli Eğitim Kredi Puanı

Türk Tabipler Biriliği toplantımıza Sürekli Tıp Eğitimi (STE) kredi puanı vermektedir. Bu krediler ile ilgili TTB-STE formları kongre çantaları içinde bulunacaktır.

Sergi Alanı
Kongre boyunca ilaç ve medikal cihaz firmaları ürünlerini kongre merkezinde kendilerine ayrılmış olan alanda sergileyecektir. Sergi alanı tüm kongre boyunca açık olacaktır.

Davet Mektubu
Kayıt işlemlerini tamamlamış olan kongre katılımcılarına, talep etmeleri durumunda davet mektubu gönderilecektir. Bu davet mektubu sadece katılımcıların bağlı bulunduğu kurumlardan izin alabilmesine yardımcı olmak amacı taşımakta olup, katılımcıya hiçbir maddi destek sağlamayacaktır.

Eğitici Kurslar
Kongre çerçevesinde , Türk Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Vakfı tarafından eğitici kurslar düzenlenecektir. Kurs kayıt, konu ve konuşmacıları ile detaylı bilgiler; duyurular ve internet sitesi aracılığı ile katılımcılara duyurulacaktır.

Katılım Belgesi, Program Kitabı ve Kongre Bildiri CD'si
Katılım belgeleri kongre bitiminde Rixos Sungate Otel'de bulunan kayıt masasından dağıtılacaktır. Kongre Program Kitabı ve Kongre CD'si kongre çantaları içinde yer alacaktır.

Bilimsel Yazışma Adresi:
Doç. Dr. Raşit MİDİLLİ
Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi
KBB Hastalıkları Anabilim Dalı, İzmir
Tel :  0 232 390 26 34
E-posta : [email protected]

Türk Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Derneği Web Sitesi :

www.tkbbd.org.tr

Türk Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Vakfı Web Sitesi :

www.tkbbv.org.tr