Güncel Haberler
34. Türk ulusal Kulak Burun Buğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Web sitesi yayına girmiştir
20 Ocak 2011


Kongre Organizasyon Sekreterliği :
K2 Kongre ve Etkinlik Hizmetleri
Adres:
Koşuyolu Mahallesi Ali Nazime Sokak No:45 Koşuyolu 34718 Kadıköy / İstanbul
Tel: +90 (216) 428 95 51
Faks: +90 (216) 428 95 91
E-posta: [email protected]
Web: www.k2-events.com

 

KONGREYE DAVET

Türk Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Topluluğunun değerli üyeleri;

Bilimsel ve sosyal aktiviteleri ile katılanların mesleki motivasyonunu arttıran başarılı Kongre nedeni ile, 33. Ulusal Kongre Organizasyon Kurulunu kutluyorum.

Mesleğimizin gereği olan insan sağlığına hizmeti en iyi ve güncel olarak verebilmemiz için kendimizi geliştirmemiz zorunluluğu inkar edilemez bir gerçektir. Kongrelerimiz; bir yandan yerli ve yabancı otörlerin yer aldığı bilimsel programlarıyla, diğer yandan mesleğimizle ilgili en yeni teknolojilerin sunulduğu sergi alanlarıyla bu gelişime katkı sağlamayı amaçlar.

Ancak kongrelerimizin diğer bir önemli amacı hatta görevi, mesleki sorunlarımızın en geniş katılımlı olarak ortaya konduğu, tartışıldığı ve bu sorunlara çare arandığı sosyal ortamı sağlamaktır. Oluşan bu sosyal ortam elbette ki sadece mesleki sorunlarla uğraşmaz, spor, sanat ve serbest zamanlardaki diğer aktiviteler aracılığı ile meslektaşlarımız arasında moral dayanışmayı da sağlar.

Türk KBB ve BBC Derneği tarafından düzenlenen 34. Türk Ulusal Kulak  Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Kongresi, 10-14 Ekim 2012 tarihlerinde Antalya Rixos Sungate Otel’de gerçekleştirilecektir. Ulusal Kongre Düzenleme Kurulumuz, katılımınızın Türk KBB ve BBC topluluğuna vereceği büyük desteğin bilincinde olarak, sizler için hem bilimsel hem de sosyal yönleriyle çok doyurucu bir Kongre düzenlemeyi amaç edinmiştir. Bilimsel yönden tüm hekimlerimizin ilgisini çekebilecek, hekimlerimize seçme şansı yaratabilecek zenginlikte, güncel konuları, pratik uygulamalardaki problemleri ve çözüm önerilerini kapsayan bir içerik oluşturmaya çalışmaktayız. Kongremizde, ülkemizin farklı köşelerinden ve dünyanın çeşitli ülkelerinden gelecek olan çok sayıda yerli ve yabancı meslektaşımızın deneyimlerini; gerçekleştireceğimiz konferanslar, paneller, yuvarlak masa toplantıları, serbest bildiri oturumları ve TKBBV eğitsel kursları ile paylaşma imkanı bulacağız.

Ayrıca katılımcıların sosyal beklentilerini de  göz önünde bulundurarak, kongremiz süresince birlikte olmanın keyfini yaşatacak şekilde zengin ve sürprizlerle dolu aktiviteler hazırlamaya çalışacağız.

Artık gelenekselleşmiş olan bir uygulamayı bu kongremizde de yineleyerek, her eğitim kurumundan iki uzmanlık öğrencisinin kayıt ve konaklama masraflarını, Türk Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Derneği üstlenecektir.  Ayrıca seçilecek en iyi sözel bildiriler ve posterlerin de derneğimizce  ödüllendirileceğini duyurmaktan mutluluk duymaktayız.

34. Türk Ulusal KBB-BBC Kongresinde buluşmak dileğiyle.

Prof. Dr Ümit Uluöz
Türk KBB ve BBC Derneği
34. Ulusal Kongre Başkanı