KBB Okullarında Yeni Bir Dönem Başlıyor!
Türk Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Derneği Yönetim Kurulu’nun 24 Kasım 2012 tarihli kararı ile kurulan ve o tarihten günümüze kadar 5 alt branşımız (Baş Boyun ve Tiroid Cerrahisi, Laringoloji ve Foniatri, Otoloji/Nörotoloji, Rinoloji-Rinoplasti-Alerji ve Uyku, Yüz Plastik Cerrahi) ile ilgili uzmanlık sonrası eğitim faaliyetlerini başarıyla yürüten “Kulak Burun Boğaz Okulları” nda dijital ve internet teknolojisinin sağladığı avantajlar kullanılarak “e-Okul” eğitimine geçiş yapılmıştır.
Türk Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Özgür YİĞİT’in öncülüğünde ve KBB Okulları Başkanlığının koordinasyonu ile Alt Branş Okulları başkan ve başkan yardımcılarının yoğun çalışmaları sonucunda 1 yıllık süreçte “e-Okul”un eğitim müfredatı ve dijital altyapısı oluşturulmuş olup 10 Şubat 2020 tarihi itibariyle hizmet vermeye başlayacaktır. Güncel eğitim sistemi sayesinde KBB okulları öğrencilerinin temel teorik ve didaktik eğitimlerinin “e-Okul” ile internet üzerinden daha yüksek verim ve etkinlik ile verilmesi sağlanacaktır. “e-Okul” eğitiminin yanısıra klinik ziyaretler, kadavra disseksiyonları, olguya dayalı eğitim, multidisipliner konsey tartışmaları ile interaktif eğitim modellerine daha fazla zaman ayrılması mümkün olacaktır.
KBB Okullarındaki bu yeni eğitim sistemini tüm camiamıza mutluluk ve gururla duyurur; emeği geçen tüm akademisyen ve meslektaşlarımıza teşekkürlerimizi sunarız.
Prof. Dr. Özgür Yiğit, KBB-BBC Dernek Başkanı
Prof. Dr. İsmail TOPÇU, KBB Okulları Başkanı
Prof. Dr. Erol KELEŞ, KBB Okulları Başkan Yardımcısı
Doç. Dr. Görkem Eskizmir, KBB Okulları Başkan Yardımcısı
0 Yorumlar