Haberler Bilgi Merkezi Tüm Haberler Foniyatri Seminerleri Ocak 2021 Programı

Foniyatri Seminerleri Ocak 2021 Programı

Foniyatri Seminerleri Ocak 2021 Programı

Yönetici 0 Yorumlar

Değerli Meslektaşlarım,
Foniyatri Seminerleri Ocak-2021 programı, 20 Ocak 2021 günü 19.00-20.30 saatleri arasında Zoom uygulaması üzerinden gerçekleştirilecektir. Bu ayki seminerimizde Prof. Dr. Fatih Öğüt, “Rezonan Ses Terapisi Yöntemi”ni anlatacaktır.
Zoom oturumuna katılabilmek için gerekli link ve şifre, etkinlikten 2 gün önce (18 Ocak 2021 tarihinde) “Foniyatri Seminerleri” ve “Logopedi Seminerleri” Telegram grupları üzerinden paylaşılacaktır. Gruplara üye olmayan arkadaşlar benimle e-posta (makilic@yahoo.com) yoluyla irtibata geçebilirler.
Konuya ilgi duyan tüm meslektaşlarımızı seminerlerimize davet ediyor, saygı, sevgi ve selamlarımı sunuyorum.
Prof. Dr. Mehmet Akif KILIÇ

Foniyatri Seminerleri Ocak-2021 Programı:
Konu: Rezonan Ses Terapisi Yöntemi
Konuşmacı: Prof. Dr. Fatih Öğüt
Tarih ve saat: 20.01.2021, 19.00-20.30
Sunum ortamı: Zoom uygulaması

Not: Katılamayan arkadaşlar için seminerin video kaydı 27.01.2021 günü aynı saatte, Zoom uygulaması üzerinden paylaşılacaktır.

Paylaş:

0 Yorumlar

Bir yorum yazın